Consolidarea
sistemului osos

Sursă bogată de Calciu, Zinc, Magneziu și vitamina D3, cu gust plăcut de portocale și mentă.

Descoperă
Deschide prospectul

Aceste ingrediente se absorb ușor în organism și oferă susținerea de care are nevoie sistemul osos.

Răsfoiește ABCedarul din partea de jos a paginii și află cum acționează fiecare.

PS. Cavit Junior® Sirop pentru consolidarea sistemului osos este o formulă potrivită atât pentru copii, cât și pentru adulți sau în timpul sarcinii și lactației.

Echilibru zilnic

Sursă de vitamine esențiale pentru copii, care contribuie la menținerea sănătății.

Descoperă
Deschide prospectul

Este indicat ca supliment alimentar deoarece contribuie la reducerea oboselii (prin aportul de vitamine B2, B3, B5, B6, B9, B12 și C), dar și la un metabolism energetic normal (prin aportul de vitamina B1, B2, B5, B6, B7, B12 și C).
În compoziția sa se regăsește și vitamina A, D3, E, precum și o cantitate mică de calciu.

Răsfoiește ABCedarul din partea de jos a paginii și află cum acționează fiecare.

Memorie

Stimulează buna funcționare a sistemului nervos și a performanței mentale prin aportul de vitamina C, lecitină și vitamina B5

Descoperă
Deschide prospectul

Astfel se îmbunătățește capacitatea de memorare, concentrare si atenție.

Cavit Junior® Memo conține vitamina C, lecitină și vitamina B5.

Răsfoiește ABCedarul din partea de jos a paginii și află cum acționează fiecare.

Imunitate

Sursă de echinaceea și vitamine esențiale care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Descoperă
Deschide prospectul

Deoarece juniorii petrec mult timp în colectivități sunt cei mai expuși la boli, iar un sistem imunitar puternic este principalul lor aliat.

Cavit Junior® Imun este un adevărat ajutor prin aportul de vitamine A, B6, B9, B12, C, D și echinaceea, plus alte vitamine esențiale.

Răsfoiește ABCedarul din partea de jos a paginii și află cum acționează fiecare.

 • A
 • B1
 • B2
 • B3
 • B5
 • B6
 • B7
 • B9
 • B12
 • C
 • CALCIU
 • D3
 • E
 • Lecitină
 • Luteină
 • MAGNEZIU
 • ZINC

VITAMINA A

Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la menținerea vederii normale și a sănătății mucoaselor și a pielii, la metabolismul normal al fierului, precum și la procesul de diferențiere celulară.

VITAMINA B1

Sau tiamina contribuie la metabolismul energetic normal, precum şi la funcţionarea normală a inimii, a sistemului nervos.

VITAMINA B2

Sau riboflavina contribuie la reducerea oboselii şi extenuării şi la menţinerea globulelor roşii normale.

VITAMINA B3

Sau niacina contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos şi la menţinerea sănătăţii psihice.

VITAMINA B5

Sau acidul pantotenic contribuie la performanţa mentală normală, la sinteza normală şi la metabolizarea hormonilor steroizi, a vitaminei D şi a unor neurotransmiţători.

VITAMINA B6

Sau piridoxina contribuie la sinteza normală a cisteinei, la metabolismul normal al homocisteinei, al proteinelor şi al glicogenilor, la reglarea activităţii hormonale.

VITAMINA B7

Sau biotina contribuie la metabolismul normal al macronutrienţilor, la menţinerea sănătăţii părului, pielii şi membranelor mucoase.

VITAMINA B9

Sau acidul folic contribuie la sinteza normală a aminoacizilor şi la buna funcţionare a hematopoiezei.

VITAMINA B12

Sau ciancobalamina contribuie la reducerea oboselii şi extenuării, la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

VITAMINA C

Contribuie la menţinerea funcţionării normale a sistemului imunitar. la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a vaselor de sânge, sistemului osos, ligamentelor, gingiilor, pielii, dinţilor. De asemenea, creşte absorbţia erului.

CALCIUL

Este mineralul cel mai bogat reprezentat în organismul uman. Este necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos și a dinților, contribuie la metabolismul energetic normal și la o neurotransmisie normală, precum și la coagularea normală a sângelui, la funcționarea normală a sistemului muscular și a enzimelor digestive. De asemenea, contribuie la procesul de diviziune și de diferențiere celulară.

VITAMINA D3

Contribuie la absorbţia /utilizarea normală a calciului şi a fosforului, la menţinerea concentraţiilor normale de calciu în sânge, la menţinerea funcţiei normale a sistemului muscular, a sănătăţii sistemului osos şi dinţilor.

VITAMINA E

Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Echinacea purpurea
Este o planta originară din America de Nord folosită din cele mai vechi timpuri pentru funcționarea normală a sistemului imunitar.

Lecitina

Aparține grupului de fosfolipide, conține colină și este una din componentele de bază ale membranei celulare. Se regăsește în concentrații mari la nivelul sistemului nervos, intrând în alcătuirea tecii de mielină (- înveliş fosfolipidic care înconjoară şi protejează fibrele nervoase, facilitând conducerea impulsului nervos).

Luteina

Este un pigment galben sintetizat doar în plante, unul dintre cei 600 carotenoizi ce se întâlnesc în natură. În organismul uman, luteina se acumulează în cantități mari în retină, care este responsabilă de perceperea imaginii.

MAGNEZIUL

Este un mineral indispensabil vieții celulelor.
Corpul unui adult conține aprox 25 g de Mg, dintre care 50% - 60% în oase, iar restul, în țesuturile moi (vezi link). Element necesar pentru mai mult de 300 de reacții biochimice din organism, magneziul contribuie la metabolismul energetic normal, la funcționare normală a sistemului nervos și muscular. Contribuie la procesul de diviziune celulară, la sinteza normală a proteinelor, la echilibrul electrolitic și la menținerea sănătății psihice, a sistemului osos și a dinților. De asemenea, contribuie la reducerea oboselii.

ZINCUL

Este un microelement ce intră în constituția a circa 100 (vezi link) de enzime și contribuie la metabolismul acido-bazic normal, precum și la metabolismul normal al carbohidraților, al macronutrienților, al acizilor grași și al vitaminei A. Zincul participă la sinteza normală a proteinelor și la sinteza normală a ADN, la menținerea sănătății sistemului osos, a pielii, a părului și a unghiilor. Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ la menținerea vederii normale, a concentrațiilor de testosteron din sânge, a fertilității și reproducerii normale. De asemenea, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.